Kennel Skumringen

Oppdrett av Gordon Setter

NV-03 Skumringen's Lille My 01060/00

HD A, CCA fri, PRA fri - 18.12.1999 - 01.03.2014


NV-03 Skumringen's Lille My var etter Boyers Surprise (02996/97) og Enya (08939/97). Hun var en kraftig bygget tispe på 60 cm, 25 kg. Dette var en meget bevisst kombinasjon da Boyers Surprise hadde mange av de samme gode egenskapene som Enya, og ikke minst egenskaper som utfyllte Enyas svakere sider.

Lille My var en tispe med stor personlighet. Hun arvet sine foreldres glimrende gemytt, var særdeles lettdressert med naturlig stor apportlyst og vannpasjon. Hun var kun 8 mnd da hun avla apportprøven med glans til stor begeistring for både matmor og apportdommer.
Lille My holdt god kontakt og brukte vind og terreng godt på fjellet, men hennes største styrke hadde hun i skogen.
Jeg har pleid å fleipe med at det var mer behov for håv og balltre enn hagla når Lille My var i aksjon. Hun hadde en utrolig evne til å bringe fuglen mellom seg selv og jegeren, og på denne måten reise fuglen rett i mot. Hun rapporterte, og om alt lå til rette så skjellte hun på fugl som hadde gått i veden.

Lille My var den hunden jeg stillte noe med på jaktprøver, men premiene uteble og når sant skal sies skyldtes det oftere eierens jobb med RIOS dressuren,en hennes evner som jakthund....

På sin første utstilling fikk Lille My CK, BIR, og 2 BIG kun 18 mnd gammel.
På sin 3. utstilling i AK oppnådde hun CK, BTK, BIM og ble Norsk Vinner 2003 på NKK's Vinnerutstilling på Hamar. Hun har opp gjennom årene oppnådd flere BIR og BIM samt kvalifisert seg til CRUFT's i England.

Link1 Link2 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.