Kennel Skumringen

Oppdrett av Gordon Setter

NVV-11 Skumringen's Darby Shaw 02941/03

HD A, CCA fri, PRA ukjent - 29.12.2002


Dina som vi kaller henne til daglig er datter av INT VDH UCH Sundowner's Karroo (DGSZ96/1194) og NV-03 Skumringen's Lille My (01060/00).
Hun er en forholdsvis stor tispe på 62 cm, 24 kg med en elegant kroppsbygning. Dina's far Karroo, er etter tyske og franske jaktlinjer og egenskapene som er vektlagt i denne kombinasjonen er en forsterking av viltfinnerevnen, dresserbarheten og apportlysten.

Dina ble kjøpt tilbake 14 mnd gammel som "skillsmissebarn" og det eneste hun kunne var navnet sitt og "high five". Det var også tydelig at hun hadde fått altfor dårlig grensesetting så gjett om vi fikk et problembarn...
Å venne henne til bur hjemme og i bilen, samt å være alene på dagtid gikk som en drøm. Grunndressuren derimot hadde vi en del tøffe tak med de første månedene. Når grensene ble klare beviste Dina også at dresserbarheten var tilstede, noe bronsemerket fra brukshundkurse vitner om.
Dina - også kjent som "Dyret" er like leken som en valp enda, alltid full av nye påfunn og har en positiv innstilling til det meste som skjer.
Uansett ....ugangskråka vokste seg til å bli en riktig så flott hund og en stødig og effektiv viltfinner spesielt på skog.

View the embedded image gallery online at:
http://skumringen.com/vare-hunder/8-vare-hunder#sigProId129872bedf

Link1 Link2 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.