Kennel Skumringen

Oppdrett av Gordon Setter

Donåsen's Dona Queta to Skumringen NO30694/12

HD B, CCA fri, PRA ukjent - 19.11.2011

Q-Lee som vi kaller henne til daglig er datter av Duke of Warrenfell (KCAH0902629) og NV-09 Skumringen's Hellcat (00482/07).
Hun er en gjennomsnittlig stor tispe på 60 cm, 22 kg med en elegant kroppsbygning.Hun er et resultat av sammarbeid mellom Kennel Donåsen og Skumringen for at vi skulle kunne gå videre med egne linjer da NVV-11 Skumringen's Darby Shaw gikk tom i 2010. Vi er for alltid taknemlig for muligheten Monica Skauby ga oss gjennom dette kullet.

Q-Lee's far Duke, er etter gamle britiske og italienske jaktlinjer og egenskapene som er vektlagt i denne kombinasjonen er selvfølgelig jakt og viltfinnerevne balansert med stayerevne og dresserbarhet.

Q-Lee er ei tispe med trøkk og tæl, en meget god viltfinner og en hund som setter over gjennomsnittlig stor pris på lydighetstrening.
Gleden hun viser i alt fra helt vanlig lineføring til RIOS trening og apport har jeg sjelden sett hos andre Gordon Settere.
Hun viste også meget tidlig rapporteringsevnen rasen er kjent for. Fra hun var 8 uker har matskåla på benken blitt ivrig rapportert,det samme med vannskåla om den er tom. I voksen alder er egenskapen finslipt om anledningene byr seg både på skog og i fjell.
Hun møter hver dag med en urokkelig positivitet, klovnefaktor og et glimt i øyet.

Link1 Link2 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.